Op 1 maart opent de Kapel haar deuren!

Op 1 maart 2019 opent de Kapel haar deuren! Deze plek wordt uniek. Een combinatie van het monumentale van de kerk met de warmte van een woonkamer. Een plek waar je thuis komt.

De sfeer, de mensen, de ontvangst, het lekkere eten en de activiteiten. Dat vind je nergens, dat maakt de Kapel bijzonder. De kapel wordt een sfeervolle ontmoetingsplek en het kloppend hart van Park Vossenberg. Ontmoeten staat hier centraal.

De kapel is al heel lang een vertrouwd stukje Vossenberg. Een prachtig bouwwerk, dat het bewaren meer dan waard is. De kapel blijft dus bestaan voor diensten en zingeving. Maar de kapel wordt meer! Een plek aan het kerkplein, als centraal punt midden op Park Vossenberg, waar bewoners en bezoekers elkaar kunnen ontmoeten. Een fijne plek in de buurt waar mensen, jong en oud, samen komen. Bewoners, vrijwilligers, familie, passanten en buurtbewoners; iedereen is welkom. Iedere dag van de week, ieder moment van de dag. Ze komen hier om te eten, een boek te lezen uit onze bibliotheek, samen voetbal kijken, een activiteit bij te wonen of nieuwe mensen te ontmoeten. Met goede koffie, een glaasje en een lekkere maaltijd. Dat wordt onze huiskamer, de verbindende plek voor dagelijkse kleine momenten van geluk.

Terug naar overzicht