Op 1 maart opent de Kapel haar deuren!

Op 1 maart 2019 opent de Kapel haar deuren! Deze plek wordt uniek. Een combinatie van het monumentale van de kerk met de warmte van een woonkamer.

Lees meer

Moestuinen voor jong & oud op Park Vossenberg

De moestuinen op het achterterrein van het park zijn in gebruik genomen. Of je nu jong, oud, alleen of met je gezin wilt komen tuinieren: iedereen is welkom!

Lees meer

Hoe komt de kapel eruit te zien? Een eerste impressie!

De kapel wordt het kloppend hart van Park Vossenberg. Hier ontmoeten mensen elkaar, eten samen, drinken koffie en is ruimte voor allerlei activiteiten.

Lees meer

Stichting Vrienden van Park Vossenberg

Op 18 januari 2018 is de Stichting Vrienden van Park Vossenberg opgericht.

Lees meer

Officiele start van de sloop Vossenberg

Op vrijdag 17 november zijn de sloopwerkzaamheden bij de Vossenberg officieel van start gegaan.

Lees meer

Onthulling maquette

Vrijdag 17 november werd de maquette onthuld van het nieuwe Park Vossenberg.

Lees meer

Terugblik op zeer geslaagde middag: Film!

Voor iedereen die er niet bij kon zijn en voor iedereen die er juist wel bij was! Een terugblik op een zeer geslaagde middag bij de start van de sloopwerkzaamheden.

Lees meer

Bijeenkomsten

Om iedereen te informeren over de voortgang van de nieuwbouw van Park Vossenberg, zullen er op 24 & 25 oktober weer informatiebijeenkomsten gehouden worden.

Lees meer

Feestelijke start werkzaamheden

Op vrijdag 17 november van 15.00 tot 17.00 uur starten we met de eerste werkzaamheden op Park Vossenberg. Noteer alvast de datum in uw agenda!

Lees meer

Architect bekend

In september is Bierman Henket Architecten geselecteerd voor het ontwerp van Park Vossenberg. Na een zorgvuldig traject en verschillende presentaties van architecten sloot het plan van Bierman Henket ...

Lees meer

Samenwerken aan Park Vossenberg

Samen met buurtbewoners, vrijwilligers, cliƫnten, mantelzorgers en iedereen die kan bijdragen denken we na over hoe Park Vossenberg eruit zal gaan zien.

Lees meer

Imker op Park Vossenberg

Op het terrein van Park Vossenberg is sinds kort een imker actief van Het Honinghuisje. Er zijn verschillende soorten bijen...

Lees meer