SAMEN ONTWIKKELEN

Park Vossenberg en de bewoners zijn echt deel van het dorp. Zo’n plek in het dorp kun je niet ontwerpen, die groeit gewoon, en bouwt voort op wat er al is: geheugen, gewoontes, het dorp, de streek, de mensen, de manier waarop we voor elkaar zorgen. Daarom is iedereen van harte uitgenodigd om mee te doen, als ondernemer, dorpsgenoot, vrijwilliger… En niet te vergeten: alle professionals die hulp en zorg bieden.

 

Vrijwilligers welkom
Veel gezelligheid, activiteiten, hulp en zorg zijn te danken aan vrijwilligers. Die worden steeds belangrijker bij Maasduinen. Heeft u belangstelling om als vrijwilliger een rol te spelen? We zien uw bericht graag tegemoet. U kunt mailen aan: parkvossenberg@maasduinenzorg.nl 

Werken bij
Als zorgaanbieder bouwen wij mee aan de omgeving die het leven goed maakt. Wij kunnen mooie plekken creëren waar het goede leven kan opbloeien. Veilig en besloten, maar tegelijk ook open en ín de wereld. Dit kunnen wij niet alleen. Hiervoor zoeken we de verbinding met gemeenten, verenigingen en mantelzorgers. Onze medewerkers en vrijwilligers zijn hierbij onmisbaar.
Doet u mee? Mail aan: parkvossenberg@maasduinenzorg.nl

Contactformulier

NIEUWSBRIEF

Via deze website blijven wij u informeren. Wilt u op de hoogte blijven van de plannen voor Park Vossenberg, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.