Wonen met zorg dichtbij

Park Vossenberg biedt straks een mix van wonen en zorg. Of u nu zware of lichte zorg nodig heeft of (nog) geen zorg, iedereen met een bepaalde zorgvraag is welkom.

Levensloopbestendig wonen
Prettig en zelfstandig wonen staat bij ons voorop. De zorg die daarvoor nodig is, die komt gewoon bij u thuis. Alle appartementen worden zo ingericht dat u met een lichte zorgvraag op Park Vossenberg kan komen wonen en ook kan blijven als er zware, intensieve zorg geleverd moet worden. U hoeft dus nooit meer intern te verhuizen. Uw woning in Park Vossenberg blijft dus altijd uw vaste, vertrouwde plek.

Alleen of samen
Op Park Vossenberg is er uiteraard ook de ruimte om samen met uw partner te wonen.

Appartementen
De meeste appartement zijn ca 50 m2 groot. Dit zijn tweekamerappartementen. Er komen ook een aantal grotere woningen. Elk appartement bestaat uit een woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer en een buiten (balkon, terras, loggia).
Alle appartementen zijn rolstoel- en brancardtoegankelijk. Er zijn tal van (technische ) voorzieningen die de veiligheid verhogen. Maar prettig en huiselijk wonen – je thuis voelen - staan altijd voorop.

Ontmoetingsruimtes
De appartementen zijn verbonden met gangen die uitkomen op ontmoetingsruimten en andere plekken. Hier kun je andere mensen ontmoeten, een hapje eten, samen kopje koffie drinken of meedoen aan een activiteit. Park Vossenberg is dus veel meer dan de eigen woning.

Tijdelijk verblijven
Naast de vaste bewoners zijn er meer mensen die van onze gastvrijheid kunnen genieten op Park Vossenberg. Er zijn ook appartementen voor kortdurend verblijf met zorg. Bijvoorbeeld voor revalidatie na een ziekenhuisopname. Of een naaste (of mantelzorger) kan bijvoorbeeld even op adem te komen, terwijl anderen tijdelijk de zorg overnemen.